Velkommen til mit bh-frie univers

Om TRYLESS

Tryless er et skandinavisk tøjbrand, der tør at tænke anderledes! Vi revolutionere kvinders klædeskab med funktionalitet, komfort og kvalitet.

TRYLESS er ikke bare et navn, det er et mål. En hyldest til kvinders frihed fra begrænsninger og besvær med irriterende bhér..

Kvinder fortjener at "prøve mindre" og leve mere frit. Så smid bh'en, ubehaget og prøv vores innovative indbygget bh system.

Jeg startede TRYLESS som 21-årig med en brændende passion: at skabe et brand, der ikke blot handler om mode, trends eller fast fashion, men om frihed, kvalitet og selvtillid for kvinder i alle aldre.

Ligesom mange andre kvinder kæmpede jeg med traditionelle bh'er – mærker, stramme stropper og konstant ubehag. Denne udfordring inspirerede mig til at designe vores innovative indbyggede bh-system: Bralief.

Hos TRYLESS går vi ud over bare at levere et innovativt bh system. Hvert stykke tøj er håndlavet med omhu og præcision. I en tid, hvor fast fashion dominerer, har vi sat os for at sætte farten ned og fokusere på holdbar kvalitet, funktionalitet og produkter, der skaber reel værdi.

Selvom TRYLESS kun er 7 måneder gammelt, er jeg utrolig stolt af det stærke fællesskab, vi har skabt omkring vores "anti-bh"-bevægelse. Det er dybt inspirerende og motiverende at se, hvordan mine produkter giver kvinder den frihed, selvtillid og komfort, vi fortjener. 

Knus, Anella FOUNDER 🍒